Ideate Logo darkOns werk

Werkwijze

Team

Perspectieven

Contact

De trainingen van Ideate academy

Tijdens onze trainingen laten we jou kennis maken met ontwerp vaardigheden en leren we je deze toe te passen in jouw dagelijks werk. Lees hieronder meer over de trainingen die wij aan bieden of ontdek wat de mogelijkheden zijn van een training op maat.

   “Complexe problemen vragen om een ontwerpende aanpak, waarvan de exacte uitkomst op voorhand niet vaststaat. Veel maatschappelijke vraagstukken vereisen samenwerking over disciplines heen. Onze kennis over ontwerpen voor het publieke domein en ontwerpen voor gedragsverandering delen we graag. In onze trainingen en masterclasses leren we je te denken en doen als een designer.”

Wij zijn trots op onze trainingen.

Introductie Design Thinking

Introductie Design Thinking

In deze introductietraining van één dag ervaar jij hoe het is om te denken en te doen als een ontwerper. Je wordt geconfronteerd met designbekwaamheden zoals het vermogen om open en nieuwsgierig te zijn en blijven, het eigen oordeel uit te stellen, en vanuit de doelgroep te denken en werken.

Training Design Thinking voor het Publieke Domein

Training Design Thinking voor het Publieke Domein

In deze vijfdaagse training ga je aan de slag met je eigen vraagstuk en leer je hoe je zelf in jouw werk complexe vraagstukken kunt oplossen met een ontwerpende aanpak. Je maakt kennis met de waarde van Design Thinking, het ontwerpproces en diverse ontwerptechnieken en -tools, zoals customer journeys, persona’s en storytelling.

Training op maat

Training op maat

Wil jij een ontwerpende aanpak onderdeel maken van jouw bedrijfscultuur? Samen komen we tot een inspirerend trainingsprogramma dat past bij de behoefte en doelstellingen van jouw organisatie.