Ideate Logo darkOns werk

Werkwijze

Academy

Team

Perspectieven

Contact

Ideate zoekt een enthousiaste ontwerper
Ideate zoekt een enthousiaste ontwerper

We zijn op zoek naar een enthousiaste ontwerper die zich maar al te graag vastbijt in complexe maatschappelijke vraagstukken. Herken jij je hierin? We maken graag kennis met je!

 

Complexe vraagstukken oplossen, dat doe je niet zomaar. 

Ideate is een ontwerpbureau voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Wij weten als geen ander dat de vraagstukken waar we als samenleving voor staan weerbarstig zijn. Dagelijks helpen we onze klanten vorm te geven aan de complexe uitdagingen van deze tijd.

 • Versneld naar aardgasvrije wijken? Wij helpen bewoners te betrekken en betrokken te houden door op basis van hun drijfveren en behoeften de juiste programma’s te ontwerpen.
 • Vitale en gezonde bewoners? Met experimenten en een lerende aanpak ontdekken we samen met onze klanten welke instrumenten effectief zijn.
 • Een goed bereikbare én leefbare stad? In participatie met de omgeving komen we tot een goede visie op de duurzame ontwikkeling van een gebied.

Dit doen we met een enthousiast en hecht team vol nieuwsgierige en scherpe geesten. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, ministeries en commerciële partijen met vooruitstrevende visies.

 

Jij ontwerpt de verandering.

 • Je hebt een studieachtergrond in innovatie, service, strategic of social design met 1-2 jaar werkervaring.
 • De complexiteit van ons werk schrikt jou niet af. Je houdt van puzzels, en gaat door tot je een passende oplossing hebt ontworpen.
 • Je bent daadkrachtig en gedreven. Een sessie faciliteren, een projectplanning vertalen naar acties en ze dezelfde week nog uitvoeren of afstappen op potentiële opdrachtgevers. Altijd met impact. Jij regelt het.
 • Je bent analytisch sterk en weet met onderzoek (contextmapping, design research, experiment) scherpe inzichten op tafel te krijgen. Deze vertaal je in co-creatie met betrokkenen naar concrete adviezen, diensten, gedragsinterventies, experimenten of samenwerkingen.
 • Je kunt snel schakelen tussen veel verschillende projecten en onderwerpen. Daarnaast weet je je staande te houden op wisselende snelheden.
 • Je voelt je comfortabel en zelfverzekerd om zelfstandig aan projecten te werken (36-40 uur per week), samen te werken met wisselende teams en partners en klanten te adviseren.

 

Werken bij Ideate

 • Een omgeving met veel vrijheid en autonomie.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris.

 

Kennismaken?

Stuur voor 2 mei 2022 een terugbelverzoek of jouw CV met een korte motivatie naar: administratie@ideate.nl

 

IMG 1314 scaled - ideate afbeelding IMG 1273 scaled - ideate afbeelding 20191031 310440 - ideate afbeelding LI berichtTekengebied 5Zoekt nieuwe designer e1650031809237 - ideate afbeelding

Recente artikelen

Manifest

Manifest

Dit is een inleidende tekst voor een artikel. Dit is bijvoorbeeld een samenvatting.

Daan

Daan

Dit is een inleidende tekst voor een artikel. Dit is bijvoorbeeld een samenvatting.

Bekijk alle artikelen