Ideate Logo darkOns werk

Werkwijze

Team

Perspectieven

Contact

Ideate zoekt twee service designers!
Ideate zoekt twee service designers!

Vacature

Ideate zoekt twee service designers die ons team komen versterken vanaf 1 juli. 

Ideate is een bureau voor sociale innovatie (service design). Bij ons werk je met een hecht team van tien mensen aan maatschappelijke vraagstukken. We werken binnen de domeinen Gezondheid, Mobiliteit, Onderwijs en Energie onder andere aan innovatieve diensten en gedragsinterventies gericht op gedragsverandering. 

Wat we gemeen hebben is onze nieuwsgierigheid en gedrevenheid. We zijn niet zo van de ‘grote stappen snel thuis’ maar eerder van de grondigheid. We zetten met jou onze tanden graag in moeilijke maatschappelijke uitdagingen. We willen onze opdrachtgevers vooruit helpen en zien graag dat ons werk een positieve invloed heeft in het leven van mensen.

Lees hieronder meer over de medior service designer en junior service designer.

 

Vacature Medior Service Designer bij Ideate

Menselijke drijfveren vervelen je nooit, daarom blijf je experimenteren en verder onderzoeken. Je hebt een achtergrond en ruime werkervaring (3-5 jaar) in…

Ontwerpen of innovatiemanagement, bestuurskunde, antropologie of sociale wetenschap met affiniteit voor ontwerpen. Je hebt een brede interesse, bent creatief, nieuwsgierig en hulpvaardig.

 

Vakinhoudelijk

Je beschikt over aantoonbare ervaring met ontwerpmethoden en design thinking. Complexiteit schrikt je niet af. Je kunt verbaal en visueel inzichten overbrengen. Jouw ideeën uitwerken in een infographic of een presentatie geven. 

 

Je kunt zelfstandig projecten managen.

Je werkt flexibel, je bent in staat om zelfstandig te werken en indien nodig ruimte te maken voor adhoc werkzaamheden. Als er in een project iets moet worden gedaan, dan overzie jij het. 

 

Je bent ondernemend, klantgericht, met sterke commerciële vaardigheden.

Je hebt een netwerk opgebouwd binnen één van de domeinen waar Ideate actief is. Je hebt ervaring met warme acquisitie, aanbestedingen en het schrijven van offertes.

 

Wij bieden een hecht team met ruimte voor initiatief

Wij bieden een omgeving met veel vrijheid om je eigen werk vorm te geven en een stempel te drukken op hoe Ideate werkt. Op kantoor heerst een informele sfeer en hebben we oog voor elkaar. Als het straks weer kan, lunchen we samen en hebben goede gesprekken aan tafel. We zijn oprecht geïnteresseerd en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en perspectieven op ons werk en de wereld. Je ziet wat we nodig hebben om als bureau door te groeien en neemt hierin het initiatief. Breng jij een verfrissend perspectief?

Een omgeving met veel vrijheid om je eigen werk vorm te geven. Je verdient bij Ideate een marktconform salaris en krijgt in eerste instantie een jaarcontract.

 

Vacature Junior Service Designer

Je houdt van het begrijpen van menselijke drijfveren, experimenteren en verder onderzoeken. Je bent nog niet zo lang geleden afgestudeerd in een richting van ontwerpen of innovatiemanagement, bestuurskunde, antropologie of sociale wetenschap en hebt aantoonbaar  affiniteit met ontwerpen voor complexe vraagstukken. Je hebt een brede interesse, bent creatief, nieuwsgierig, leergierig en hulpvaardig.

 

Vakinhoudelijk

Aantoonbaar heb je ervaring met ontwerpmethoden en design thinking. Complexiteit schrikt je niet af. Je houdt ervan om verbaal en visueel inzichten over te brengen en jouw ideeën uitwerken in een infographic of een presentatie geven. 

Je kunt zelfstandig aan de slag.  

Samen werken we aan projecten maar daarnaast ben goed in zelfstandig werken. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende onderwerpen. Je bent hulpvaardig, klantgericht en neemt initiatief. Als er in een project iets moet worden gedaan, dan regel jij het. 

Een hecht team met ruimte voor initiatief

Op kantoor heerst een informele sfeer en hebben we oog voor elkaar. Zodra het weer kan, lunchen we samen en hebben we goede gesprekken aan tafel. We zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en ‘de wereld’  en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en perspectieven op ons werk en de wereld. 

Wij bieden

Een omgeving met veel vrijheid om je eigen werk vorm te geven en je snel te ontwikkelen tot ervaren service designer, een jaarcontract en een markt-conform salaris.

 

Procedure

Als je meer wil weten over één van de vacatures kan je ook met ons bellen. Stuur dan een terugbelverzoek naar loes@ideate.nl of stuur een motivatiebrief en CV naar loes@ideate.nl, uiterlijk 3 juni 2021.

Recente artikelen

Manifest

Manifest

Dit is een inleidende tekst voor een artikel. Dit is bijvoorbeeld een samenvatting.

Daan

Daan

Dit is een inleidende tekst voor een artikel. Dit is bijvoorbeeld een samenvatting.

Bekijk alle artikelen